Guidebogen i totalt revideret udgave

Forsider ved siden af hinanden

Jeg har færdiggjort revisionen af min guidebog til Kilimanjaro, og den nye udgave er på markedet. Billedet ovenfor viser forsiden fra den gamle udgave til venstre og den nye til højre.

Det blev en større opgave, end jeg oprindelig havde tænkt mig. Først ville jeg blot rette nogle fejl, men så  var der en del ting, jeg gerne ville have med i den nye udgave, som slet ikke var med. Dernæst var der nogle afsnit, som jeg syntes, var for ambitiøse i den gamle udgave.

Det varede ikke længe, inden jeg indså, at det var en total gennemgribende revision, der skulle til. Så til trods for alle de positive tilbagemeldinger, jeg har fået på den gamle udgave, så gik jeg i gang med en total omskrivning. Og resultatet har heldigvis været alt besværet værd. Jeg synes selv, bogen er blevet en hel del bedre – og jeg har allerede en del tilbagemeldinger fra læsere, der synes det samme 🙂

Den er vokset en lille smule i samlet omfang til trods for, at jeg har taget omkring 10 sider ud af den oprindelige. Men der var til gengæld så mange andre ting, der gerne skulle med, at det oversteg de 10 sider, jeg fjernede. Det var ellers også intentionen at havne på samme sideantal. Den har et ny layout og der er også lidt flere billeder i bogen, så den alt i alt fremtræder lidt mere læsevenligt. Håber du også vil kunne lide den.

Guidebogen om Kilimanjaro – og nogle af mine andre bøger – kan bestilles hos forlaget BoD (benyt linket nedenfor) eller find den billigste pris hos Saxo.dk

Share This: