Afrikas tag, Kilimanjaro

Kilimanjaro er en mulig udfordring for den, der har lysten og viljen.
Der skal forberedelser til, men de er ikke uoverkommelige. Du behøver ikke være eliteatlet, men en rimelig kondition vil hjælpe dig få det bedste ud af turen. Min guide til Kilimanjaro forbereder dig på, hvad der skal til for at gøre bestigningen af Kilimanjaro til det, som den bør være: En uforglemmelig oplevelse for livet.

Udsigt fra Springlands hotel i Moshi mod Kilimanjaro

Kilimanjaro set fra Springlands hotel i Moshi syd for bjerget

Du får også noget viden om hvordan bjerget er blevet til og hvilken natur, du vil møde undervejs og hvad du med lidt held vil se af levende væsener. Jeg er hvert år på Kilimanjaro med nye grupper. Mine sidste grupper, foråret 2013 og foråret 2014 var meget succesfulde. Alle deltagere pånær i alt 3 nåede hele vejen til målet. Det var en hård kamp, men godt hjulpet af et hold lokale guider lykkedes det.

Udsigt mod Kilimanjaros andethøjeste krater Mawenzi fra kraterranden ved Stella Point

På vej ned fra kraterranden ved Stella Point med udsigt til Mawenzi – Kilimanjaros andethøjeste krater

 

Har du behov for en guidebog til Kilimanjaro?

Jeg har skrevet denne bog til dig

Indhold:

Bogen har en række informative og praktiske afsnit, som hjælper dig til at gribe forberedelser og selve turen an på den rigtige måde samt til at få det største udbytte. Det er en oplevelse for livet!

  • Naturforhold og dannelse af Kilimanjaro.
  • Klimazoner og fauna.
  • Der er mange “veje” op på Kilimanjaro, ruterne er beskrevet med varighed og længde samt hvilke forhold, der karakteriserer hver enkelt.
  • Andre udflugtsmål i Tanzania er beskrevet. Det er en lang rejse, så hvorfor ikke opleve noget mere, når du nu alligvel er her?
  • Praktiske forhold såsom visa ansøgning, pas, vaccinationer og huskeliste.
  • Målrettet træning til en Kilimanjaro bestigning.
  • Højdetilvænning.

Kilimanjaro – navnet tolkes forskellig, men kan betyde Afrikas fyrtårn – er det højeste punkt på det Afrikanske kontinent og dermed en af “seven summits” de højeste bjerge på de 7 kontinenter.

Information:

Guidebogen om Kilimanjaro på dansk – og nogle af mine andre bøger – kan bestilles hos forlaget BoD eller find den billigste pris hos Saxo.dk Her kan du også bestille e-bogs versionen.

Jeg har produceret en lille folder om Kilimanjaro, som kan downloades i PDF format

Share This: